Tv-première van 12 Strong maandag op RTL 7

Tv-première van 12 Strong maandag op RTL 7
Ook te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Tussen zijn verplichtingen als Thor in de Avengers-films door maakte Chris Hemsworth in 2018 ook tijd om op te draven in 12 Strong, een waargebeurd oorlogsverhaal over de strijd in Afghanistan. Maandag is de tv-première van deze film op Veronica, maar hij is ook te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Zoals gezegd vertelt 12 Strong een waargebeurd verhaal, dat vlak na de terroristische aanslagen van 11 september 2001 speelt. Centraal staat een Special Forces-team onder leiding van de rouwdouwer Mitch Nelson (gespeeld door Hemsworth). Zij worden na de aanslagen naar Afghanistan gestuurd om de Taliban te bestrijden. In samenwerking met een krijgsheer van de Noordelijke Alliantie proberen ze hun doel te bewerkstelligen.

Keiharde actie
Wanneer de naam van producent Jerry Bruckheimer verbonden wordt aan een project, weet je wat je kunt verwachten: keiharde macho-actie. Hij was als producent verbonden aan klassiekers als Beverly Hills Cop, Top Gun, Bad Boys en Black Hawk Down. Ook 12 Strong barst van het testosteron en de harde oorlogssituaties. De cast, met naast Hemsworth ook Michael Shannon en Michael Peña doet het prima, maar de actie staat op de voorgrond.

12 Strong (2018) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op maandag 10 februari om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première van 12 Strong maandag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV