Nieuwe en oude voetbalsterren in Tiki Taka Touzani

Nieuwe en oude voetbalsterren in Tiki Taka Touzani
Van Frenkie de Jong tot Willem van Hanegem

In een nieuw seizoen van het RTL 7-programma Tiki Taka Touzani gaat freestylevoetballer Soufiane Touzani opnieuw langs bij bekende voetballers om spectaculaire uitdagingen aan te gaan. Vanaf maandag 2 oktober zijn de nieuwe afleveringen om 22:00 uur, na Voetbal Inside, te zien op RTL 7. In de komende weken gaat Touzani onder anderen langs bij Willem van Hanegem, Ruud van Nistelrooij, Eljero Elia en Frenkie de Jong.

Soufiane Touzani heeft in het vorige seizoen al voor verrassende gesprekken en voetbalspelletjes gezorgd. Naast een uniek kijkje in het leven van Nederlandse (oud-)voetballers worden uitdagingen van droneschieten tot het koppen-vangenspel ook dit seizoen aangegaan.

In de eerste aflevering gaat Soufiane naar Turkije, waar Eljero Elia momenteel speelt. Daarna komen Ajax-talenten Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong aan bod. In de afleveringen daarna komen voormalig topvoetballers Ruud van Nistelrooij en Willem van Hanegem aan de beurt voor bijzondere verhalen en uitdagende spellen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV