Vrijdag in Op1: Chris Zegers over Hollands Hoop seizoen 3, Roel van Velzen en meer

Vrijdag in Op1: Chris Zegers over Hollands Hoop seizoen 3, Roel van Velzen en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 7 februari 2020

Kijktip :

Vrijdag, 7 februari, staan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van woensdag 5 februari

  • Na maanden onderhandelen presenteert Landbouwminister Carola Schouten vandaag eindelijk de kabinetsplannen voor de stikstofaanpak. Maar eerst moest ze nog de opstandige boeren van Farmers Defence Force in het gareel zien te krijgen, die een dreigbrief aan de andere onderhandelende organisaties hadden gestuurd. Bij Op1 praat ze over de nieuwe maatregelen, het verzet van de boeren en haar bewogen maanden.

  • In april vorig jaar beëindigden zanger Roel van Velzen en zijn jeugdliefde Marloes na 20 jaar hun relatie. In de podcast ‘Roels Sofasessies’ onderzoekt Van Velzen hoe je een scheiding kunt ombuigen tot iets waardevols. Vandaag is Van Velzen’s nieuwe single Only Flames verschenen, een nummer over hetzelfde thema: opnieuw beginnen. Hij verschijnt in twee verschillende versies, flying high en running low. Vanavond, 7 februari, speelt hij de tweede versie live bij Op1, en praat over wat hij heeft geleerd van zijn eigen sofasessie. Misschien wil hij ook wat kwijt over zijn nieuwe liefde.

  • Het lange wachten is voorbij! Zondag begint dan eindelijk het derde en laatste seizoen van de BNNVARA-dramaserie Hollands Hoop, over het polderwietimperium van een Gronings gezin. Hoe gaat het verder nadat Fokke, vertolkt door Marcel Hensema, de zieltogende boerengemeenschap had omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij? In seizoen 3 maakt in elk geval Chris Zegers zijn entree in de serie en wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium. Bij Op1 begint vanavond al de voorpret met Marcel, Chris en regisseur Dana Nechushtan.

  • Er is een nijpend tekort aan pleegouders in Nederland.Ellen Ott en Hans Zijlstra weten, als (voormalig) pleegouder, hoe belangrijk het is om kinderen een warm thuis te bieden. Meer dan de helft van de pleegouders die stoppen, doet dat vanwege te weinig ondersteuning. En dat terwijl 700 kinderen op een plek wachten. Met Sunita Biharie schuiven ze aan. Zij groeide op in een pleeggezin en kent als geen ander het belang van de pleegzorg.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV