Vanavond op tv: Finale: Heel Holland Bakt en start Hollands Hoop seizoen 3

Vanavond op tv: Finale: Heel Holland Bakt en start Hollands Hoop seizoen 3
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 februari

Kijktip :

Vanavond kun je genieten van de Heel Holland Bakt finale. Wie gaat er met de titel 'Beste Thuisbakker Nederland seizoen 2019-2020' naar huis? Esther, Anouk of Jeanette? We zien het vanavond om 20:25 bij NPO 1.

Start: Hollands Hoop seizoen 3
Serie-liefhebbers kunnen kun hart ophalen met Hollands Hoop. Vanavond start het derde en laatste deel van de spannende serie. Alles lijkt in het wietimperium van Fokke op rolletjes te lopen. Maar niets blijkt daarvan waar. Documentaire-liefhebbers kunnen kijken naar In Europa: Jeroen Dijsselbloems 'drank en vrouwen', waarin Nuno Duarte in de huid van Jeroen Dijsselbloem kruipt om te horen hoe zijn landgenoten over drank, vrouwen en hard werken denken. Jort Kelder beter leren kennen? Dat doe je vanavond bij TV Monument: Jort Kelder, om 23:05 te zien bij NPO 1.

Live: Oscars 2020
Iets later kun je kijken naar de Live Oscars 2020. In de nacht van zondag 9 op maandag 10 februari zendt FOX in Nederland de live-uitzending van de uitreiking van de Oscars uit, tussen 02:00 en 05:00 uur. De filmprijzen voor de beste films, acteurs en filmmakers worden uitgereikt in Hollywood.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Hollands Hoop seizoen 3

NPO 3
20:15 uur

Hollands Hoop begint na drie jaar aan zijn derde seizoen, dat ook meteen het laatste is. Het wietimperium dat Fokke in de afgelopen reeks heeft opgebouwd, loopt op rolletjes. Maar het is slechts stilte voor de storm. Hollands Hoop seizoen 3 start zondag 9 februari om 20:15 bij NPO 3.


Finale: Heel Holland Bakt

NPO 1
20:25 uur

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Anouk, Esther en Jeanette nemen het tegen elkaar op om de titel 'Beste Thuisbakker Nederland seizoen 2019-2020'. Voor de technische opdracht maken de finalisten een surprisedessert. Een bol van chocolade, waarin een gebakje verstopt zit. Ook zo benieuwd wie dit het beste maakt? Kijk vanavond om 20:25 uur naar NPO 1.


In Europa: Jeroen Dijsselbloems 'drank en vrouwen'

NPO 2
22:10 uur

In deze aflevering van de documentairereeks over het Europa van de jaren 2000-2020 gaat het over de opmerking waarmee Jeroen Dijsselbloem de verhoudingen in Europa op scherp zette. Vanavond kruipt komiek Nuno Duarte in de huid van Dijsselbloem om te horen hoe zijn landgenoten over drank, vrouwen en hard werken denken. In Europa: Jeroen Dijsselbloems 'drank en vrouwen' is om 22:10 uur te zien bij NPO 2.


TV Monument: Jort Kelder

NPO 1
23:05 uur

In deze aflevering van TV Monument blikt Han Peekel met Jort Kelder terug op zijn leven en carrière. Jort Kelder behoort tot het soort presentatoren dat stof doet opwaaien en eigenzinnig is. Jort vertelt over onder meer zijn jeugd, liefdesleven, periode als hoofdredacteur bij Quote en over zijn tv-carrière.


Live: Oscars 2020

FOX
02:00 uur

In de nacht van zondag 9 op maandag 10 februari zendt FOX in Nederland de live-uitzending van de uitreiking van de Oscars uit, tussen 02:00 en 05:00 uur. De entertainmentwereld staat deze avond volledig in het teken van de Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten. De filmprijzen voor de beste films, acteurs en filmmakers worden uitgereikt in Hollywood.

Bekijk hier alle nominaties voor de Oscars 2020.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Finale: Heel Holland Bakt en start Hollands Hoop seizoen 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV