PEC Zwolle - Feyenoord live op tv

PEC Zwolle - Feyenoord live op tv
Kan Dickie ook uit weer winnen?

Sport :

Op zondag 16 februari spelen Feyenoord en PEC Zwolle in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park in Zwolle. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PEC Zwolle - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn op de goede weg en hebben sinds de winterstop nog geen wedstrijd verloren. De ene keer gaat het moeilijker dan de andere keer en vooral in De Kuip weet Feyenoord veel te winnen. Uit is het relatief lastig. Weet de ploeg van Dick Advocaat de "winning streak" in Zwolle vol te houden?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord

PEC Zwolle
PEC Zwolle is nog echt niet zeker van een plaats in de Eredivisie volgend jaar. De ploeg blijft onderin de ranglijst hangen en staat maar op 1 punt van VVV Venlo, de nummer 16. Ook een plaats onder de directe degradatiestreep is nog steeds mogelijk. Een overwinning op Feyenoord is eigenlijk hard nodig. Gaat dat ze lukken?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PEC Zwolle - Feyenoord is zondag 16 februari om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PEC Zwolle - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV