Vanavond op tv: start Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, nieuw seizoen URK! en meer

Vanavond op tv: start Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, nieuw seizoen URK! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 februari

Kijktip :

Het lijkt een hilarisch programma om naar uit te kijken: Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, waarin tv-iconen Patty Brard en Gordon zich onderwerpen aan een aantal bizarre kuren om jong te blijven. Maar er is natuurlijk meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch het Zwarte Water

NPO 2
19:20 uur

Vanavond start een nieuwe reeks van de realityserie Typisch. De komende drie weken staan de oevers van het Zwarte Water centraal. Elke maandag tot en met donderdag rond 19:20 uur op NPO 2. Van Zwartsluis tot Zwolle: in het stroomgebied van deze Overijsselse rivier volgen de programmamakers drie weken lang het dagelijks leven van een aantal bijzondere inwoners.


Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe SBS6-programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. De twee gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond met maar één doel: als herboren terugkomen.


Nieuw: Back on Track

NPO 3
21:10 uur

In het programma Back on track worden jonge mensen, die te maken hebben met herkenbare tegenslagen of psychische problemen, op reis gestuurd. In de eerste aflevering gaat Hjalmar naar de Zwitserse Alpen om daar, op bijna 200 meter boven een ravijn, over een zogenaamde slackline gaat lopen. Een ultieme uitdaging om angsten te overwinnen en letterlijk de juiste balans te vinden. Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel helpt hem daarbij.


Terug: Urk!

SBS 6
21:30 uur

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. Kapper Teun Föhn begint in dit tweede seizoen aan een groot avontuur. Hij wil het allereerste boetiekhotel op Urk beginnen. Het pand heeft hij al, maar het moet nog wel helemaal verbouwd worden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, nieuw seizoen URK! en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV