Op goed geluk vanaf 4 maart terug op tv met Paul de Leeuw als presentator

Op goed geluk vanaf 4 maart terug op tv met Paul de Leeuw als presentator
Datingshow weer te zien op RTL 4

Nieuws :

In de jaren tachtig en negentig was Op goed geluk één van de grote kijkcijferhits van de Nederlandse televisie. De legendarische datingshow maakt vanaf 4 maart een comeback op RTL 4, met Paul de Leeuw als presentator. Wie kiest - blind - voor de ware liefde?

Achter het gordijn
In elke aflevering ontvangt De Leeuw twee vrijgezellen, die op zoek gaan naar de ware liefde - zonder ze daadwerkelijk te zien. De single zit aan de ene kant van een scherm en aan de andere kant zitten drie potentiële partners. Door het stellen van vragen leren ze elkaar beter kennen, waarna de kandidaat één mogelijke partner uitkiest. Als de waaier omhoog gaat, zien ze elkaar voor het eerst.

Citytrip
Vervolgens worden ze meteen in het diepe gegooid, want het kersverse stel gaat op een citytrip. Hier komen ze later in de uitzending verslag van doen. Het format is - zeker voor de oudere televisiekijker - al lang en breed bekend, want van 1987 tot 1992 was het programma al op tv te zien, met Carry Tefsen als presentatrice. In 2018 maakte het al een korte comeback met Gordon als presentator, en nu mag Paul de Leeuw zich eraan gaan wagen.

De datingshow Op goed geluk is vanaf woensdag 4 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Op goed geluk terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op goed geluk vanaf 4 maart terug op tv met Paul de Leeuw als presentator of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV