Duitse thrillerserie The Same Sky vanaf dinsdag te zien op België Eén

Duitse thrillerserie The Same Sky vanaf dinsdag te zien op België Eén
Terug naar de tijd van de Koude Oorlog

Kijktip :

Het tijdperk van de Koude Oorlog blijft - ook voor mensen die het niet hebben meegemaakt - een fascinerende en angstaanjagende periode in de wereldgeschiedenis. Film- en serieschrijvers maken dankbaar gebruik van deze fascinatie: de Duitse thrillerserie The Same Sky is vanaf dinsdag te zien op België Eén.

Mysterieuze data-analiste
Deze serie neemt je mee terug naar het middelpunt van de Koude Oorlog. Het is de lente van 1974 als de Oost-Duitse inspecteur Lars Weber (gespeeld door Tom Schilling) tijdens zijn spionage-opleiding naar Berlijn wordt gestuurd. Daar moet hij toenadering zoeken tot de mysterieuze data-analiste Lauren Faber (Sofia Helin), die werkzaam is voor de Britse Geheime Dienst.

Gevaarlijke relatie
Webers socialistische vader Gregor is maar wat trots op zijn zoon, want voor Gregor spelen er ook persoonlijke motieven mee. Er spelen echter ook andere kwesties in The Same Sky: Webers oom Conrad worstelt met gezinsproblemen en zijn collega Alex wil ontsnappen uit de ketens van het communistische Oost-Duitsland. Ondertussen bouwen Weber en Faber een gevaarlijke relatie met elkaar op.

De zesdelige thrillerserie The Same Sky is vanaf dinsdag 11 februari ook op woensdag 12, donderdag 13, maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 februari op de late avond (start tussen 22.50 en 23.40 uur) te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duitse thrillerserie The Same Sky vanaf dinsdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier