Matthijs van Nieuwkerk stopt na dit seizoen met De wereld draait door

Matthijs van Nieuwkerk stopt na dit seizoen met De wereld draait door
DWDD-presentator wil wat anders doen

Nieuws :

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel door de kerk: Matthijs van Nieuwkerk stopt na dit seizoen met de presentatie van de dagelijkse talkshow De wereld draait door. In een interview met de LINDA. zei de presentator in de zomer van 2019 al dat hij "nog iets anders wil in zijn leven".

Zaterdagavondprogramma's
Na de overstap van Eva Jinek naar RTL en het afscheid van Jeroen Pauw als talkshowhost is dit de derde klap in korte tijd voor de publieke omroep. Van Nieuwkerk blijft echter in dienst van BNNVARA; hij heeft een nieuw, driejarig contract getekend. Hij zal vanaf januari 2021 een lange reeks zaterdagavondprogramma’s maken.

Gouden Televizier-Ring
Van Nieuwkerk heeft De wereld draait door vijftien jaar lang met veel succes gepresenteerd. In het begin afwisselend met Francisco van Jole, maar die hield het na enkele maanden voor gezien. DWDD won in 2007 de Gouden Televizier-Ring en nog altijd kijken er elke dag meer dan een miljoen mensen naar het programma. De laatste uitzending met Matthijs van Nieuwkerk is op 27 maart te zien.

De wereld draait door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De wereld draait door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk stopt na dit seizoen met De wereld draait door of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen