Enzo Knol heeft weer verkering

Enzo Knol heeft weer verkering
Weer een stelletje met Dee

Video

In zijn nieuwste YouTube-vlog laat Enzo Knol weten dat hij en zijn vriendin Dee weer bij elkaar zijn. Eind september had hij nog bekendgemaakt dat ze uit elkaar gingen.

"Daar zitten we weer", zegt Dee van der Zee in de nieuwste vlog van Enzo Knol. Het koppel lieten eind september weten uit elkaar te gaan, maar die break-up hield niet lang stand. ''We waren solo Dee en solo Enzo'', begint de YouTube-ster in zijn nieuwste video. ''Dat voelde voor mij niet helemaal compleet." Dat gold ook voor Dee, zegt ze. Enzo: ''Wat we hebben gemerkt is dat het voor heel veel mensen een soap is geworden... Er werden aardig wat roddels verspreid en heel erg veel onzin en theorieën."

Dee: ''We filmen alles, een groot deel van ons leven. Los daarvan gebeuren er ook dingen die je liever niet op camera hebt. We hadden tijd nodig om er voor onszelf uit te komen wat we nu willen. We zijn eruit."

''We zijn weer een stelletje'', vervolgt Enzo, die daarmee hoopt duidelijkheid te scheppen en geruchten uit de wereld te helpen. Het leek er al even op dat Dee en Enzo weer met elkaar door het leven gingen toen ze samen op vakantie werden gespot.

Bekijk hieronder de video van Enzo.

Tags: vakantie, youtube, soap, filmen, roddels, enzo knol, vlog, video, ster

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »