Laatste aflevering Over mijn lijk donderdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Over mijn lijk donderdag te zien op NPO 1
Tim Hofman voert emotionele gesprekken

Kijktip :

Op donderdag 13 februari is de emotionele laatste aflevering van Over mijn lijk te zien op NPO 1. Hierin bezoekt presentator Tim Hofman een aantal zieke jongeren, maar gaat hij ook langs bij de nabestaanden van inmiddels overleden Over mijn lijk-deelnemers.

Verdrietig telefoontje en tassenlijn
Een jaar lang heeft Hofman vijf ongeneeslijk zieke jongeren gevolgd en van een aantal heeft hij al afscheid moeten nemen. Op het moment dat hij onderweg is om afscheid te nemen van Lotte (32), krijgt Hofman al een verdrietig telefoontje. Verder ziet hij hoe een deel van de droom van de overleden Fabienne (21) wordt waargemaakt door haar klasgenoten én tweelingzus Yentl.

Herdenking
Fabienne droomde altijd van een eigen tassenlijn en haar tas is nu te zien op een expositie. Ook bezoekt Hofman de vrienden en familie van Mirjam (30), die samenkomen om haar te herdenken. Tot slot gaat hij langs bij Jeroen (30), die steeds meer hoofdpijn heeft. Komt dit door de bestraling of is zijn tumor aan het groeien?

De laatste aflevering van Over mijn lijk is op donderdag 13 februari om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Over mijn lijk donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier