Nieuw seizoen Beste kijkers begint donderdag op RTL 4

Nieuw seizoen Beste kijkers begint donderdag op RTL 4
Wie weet het meest over de afgelopen week?

Kijktip :

Vanaf donderdag 13 februari is er weer een nieuw seizoen van de humoristische spelshow Beste kijkers te zien op RTL 4. Ruben Nicolai legt aan twee panels een aantal opmerkelijke en bij vlagen hilarische tv-fragmenten voor, met de vraag: waar gaat het over?

Spelletjes
De deelnemers spelen verschillende spelletjes aan de hand van een aantal leuke, grappige en ontroerende tv-fragmenten. Gedurende vier rondes worden de teams getest op hun kennis van de diverse tv-fragmenten, die allemaal uit de afgelopen week stammen. Uiteraard moeten ze zoveel mogelijk punten scoren om aanspraak te maken op de titel 'Beste kijker'.

Teams
Het ene team van Beste kijkers bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge en de Vlaamse tv-persoonlijkheid Erik van Looy (bekend van onder meer De slimste mens). Het andere team bestaat uit Carlo Boszhard en Martijn Koning. Boszhard is er in de eerste drie afleveringen echter nog niet bij; dan wordt hij vervangen door achtereenvolgens Loretta Schrijver, Gert Verhulst en Najib Amhali.

Het nieuwe seizoen van Beste kijkers is vanaf donderdag 13 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Beste kijkers gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Beste kijkers begint donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen