Woensdag in Op1: Arjen Lubach over nieuw seizoen Zondag met Lubach en meer

Woensdag in Op1: Arjen Lubach over nieuw seizoen Zondag met Lubach en meer
Dit zijn de gasten van woensdag 12 februari 2020

Kijktip :

Woensdag, 12 februari, staan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van woensdag 12 februari

  • Deze man zette al veel onderwerpen op ludieke wijze op de kaart, en vanaf aanstaande zondag doet-ie dat weer: Arjen Lubach is na een korte stop terug met Zondag met Lubach! In dertig minuten worden zeven dagen aan nieuws op satirische wijze gebracht, achter de bekende desk. Bij Op1 kijken we met Arjen terug op de hoogtepunten uit het programma. En wat kunnen we in het nieuwe seizoen verwachten?

  • Vandaag presenteert Red Bull de nieuwe F1-bolide, waarin Max Verstappen voor zijn eerste wereldtitel zal gaan strijden. Zorgen de aanpassingen, nieuwe snufjes en de Honda-motor ervoor dat Verstappen Honda en Mercedes weet te verslaan? En: is dit de ideale bolide om op het circuit van Zandvoort te zegevieren? Vanavond bij Op1 is Jan Lammers, voormalig Formule 1-coureur en sportief directeur van Dutch Grand Prix Zandvoort, te gast om er alles over te vertellen.

  • Tweede Kamerlid Léonie Sazias (50PLUS) en oncoloog Emile Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis pleiten voor een DNA-test voor kankerpatiënten om overbodige medicatie tegen te gaan. Zo kunnen nare bijwerkingen worden voorkomen en ook nog kosten worden bespaard, stellen zij. Vanavond zijn ze te gast bij Op1.

  • Vandaag is in de Tweede Kamer gedebatteerd over het CETA-handelsakkoord tussen Europa en Canada. Volgens het kabinet staat er veel op het spel, namelijk de internationale reputatie en de handelsbelangen van Nederland. Toch zijn lang niet alle partijen voorstander van CETA. CDA, VVD, en D66 zijn duidelijk voor, maar de CU twijfelt nog. Ook bij de oppositie heerst argwaan vanwege de voedselveiligheid, het dierenwelzijn, het klimaat en de rechten van werknemers. Vanavond bij Op1 is politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings te gast om het verloop van het debat te bespreken.

  • "Van vmbo’er die 500 euro spaargeld had, tot een directeur van twee bedrijven met een miljoenenomzet", zo omschrijft Amy van der Ham zich. In haar boek ‘Zo doe je dat’ vertelt Amy hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen. Volgens haar laat de maatschappij vmbo’ers en mbo’ers vaak denken dat ze niets waard zijn. Bij Op1 is ze te gast.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV