Nieuwe spelshow LEGO Masters vanaf zaterdag 11 april te zien op RTL 4

Nieuwe spelshow LEGO Masters vanaf zaterdag 11 april te zien op RTL 4
Presentatie door Ruben Nicolai en Kürt Rogiers

Nieuws :

De Deense bouwsteentjes van LEGO blijven onverminderd populair bij jong en oud. Er zijn echter bouwers die zó handig zijn met het kleine grut, dat ze mee kunnen doen aan de nieuwe zaterdagavondshow van RTL 4, die op 11 april begint: LEGO Masters.

Spectaculaire bouwwerken
Aan LEGO Masters doen een aantal duo's mee, die elke aflevering worden uitgedaagd met pittige LEGO-opdrachten. Binnen een paar uur moeten ze een opdracht volbrengen en dat levert vele spectaculaire bouwwerken op. De deelnemers bouwen uit het hoofd, want in LEGO Masters bestaan geen bouwtekeningen. De creaties worden beoordeeld door LEGO-expert BrickMaster.

Elementen
BrickMaster kijkt naar verschillende elementen in het bouwwerk: het verhaal, de fantasie van de makers, de schaal van het bouwwerk en natuurlijk naar de bouwtechniek van de deelnemers. In totaal strijden acht duo's uit Nederland en Vlaanderen om de titel LEGO Master 2020. Presentator Ruben Nicolai heeft er zin in: "LEGO Masters levert creaties op waarbij je je ogen niet gelooft!"

De nieuwe spelshow LEGO Masters is vanaf zaterdag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow LEGO Masters vanaf zaterdag 11 april te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier