Fascinerende docu Louis Theroux: Selling Sex zie je vrijdag op NPO 3

Fascinerende docu Louis Theroux: Selling Sex zie je vrijdag op NPO 3
Theroux in gesprek met sekswerkers

Kijktip :

Morgen (vrijdag 14 februari) is er opnieuw een fascinerende documentaire van Louis Theroux te zien op NPO 3: Seling Sex. Hierin gaat de Britse filmmaker in gesprek met vrouwen die in het Verenigd Koninkrijk legaal seksuele diensten aanbieden.

Internet
Theroux is vooral benieuwd of het verkopen van seks wel een gezonde manier is om geld te verdienen. Er blijkt een heel netwerk achter te zitten: de vrouwen gebruiken internet om foto's te delen, boekingen te doen en potentiële klanten te benaderen. Op die manier wordt de uitwisseling van sekswerk makkelijker.

Uitbuiting
Sommigen beweren ook dat deze manier van sekswerk veiliger is dan de illegale manier. Theroux hoort ook verschillende meningen over het doen van dit werk: veel mensen geloven nog steeds dat betaalde seks een vorm van uitbuiting is - en dus schadelijk. Anderen zijn juist van mening dat het een keuze kan zijn die je sterk maakt.

De documentaire Louis Theroux: Selling Sex is op vrijdag 14 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Louis Theroux: Selling Sex terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende docu Louis Theroux: Selling Sex zie je vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV