Deontay Wilder vs. Tyson Fury live te zien op KIJK.nl

Deontay Wilder vs. Tyson Fury live te zien op KIJK.nl
Unfinished Business in Paradise, Nevada

Sport :

Het belooft nu al een epische strijd te worden: de langverwachte rematch tussen Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder en Tyson 'The Gypsy King' Fury. De beste boksers van dit moment vechten op 22 februari in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC. De wedstrijd is exclusief live te zien op KIJK.nl.

Onbeslist gevecht
Op 1 december 2018 stonden de Amerikaan Wilder en zijn Britse uitdager Fury voor het eerst tegenover elkaar. Hoewel Wilder de partij naar zich toe leek te trekken eindigde het gevecht onbeslist, nadat Fury op miraculeuze wijze opstond na een knock-out en de wedstrijd uit kon vechten. Het titanengevecht ging de boeken in als een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen.

Live op KIJK.nl
Wilder vs. Fury II is in meer 150 landen te zien. In Nederland heeft KIJK.nl de exclusieve rechten voor de uitzending van dit event. De stream start in de nacht van 22 op 23 februari om 03.00 uur, naar verwachting is het titelgevecht rond 05.00 uur.

Programma

  • Sebastian Fundora vs. Daniel Lewis, 10-Rd Super Welterweight
  • Emanuel Navarrete vs. Jeo Santisima, 12-Rd WBO Junior Featherweight World Championship
  • Charles Martin vs. Gerald Washington, 12-Rd IBF Heavyweight Title Elimination
  • Deontay Wilder vs. Tyson Fury, 12-Rd WBC Heavyweight World Championship

World Heavyweight Championship is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari vanaf 03.00 uur online live te zien op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. De hoogtepunten worden maandag 23 februari uitgezonden.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deontay Wilder vs. Tyson Fury live te zien op KIJK.nl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier