Donderdag in Op1: Carry Tefsen en Karin Bloemen over jubileumconcert De Jantjes

Donderdag in Op1: Carry Tefsen en Karin Bloemen over jubileumconcert De Jantjes
Dit zijn de gasten van donderdag 13 februari 2020

Kijktip :

Vanavond, donderdag 13 februari, staan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma opnieuw centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van donderdag 13 februari

  • Je denkt dat je op een blind date gaat en ineens zit er een BN’er tegenover je. Wat is dan je eerste vraag? Vallen er dan ook ongemakkelijke stiltes? Op deze en andere vragen krijg je morgen antwoord in de Valentijnsspecial van First Dates met BN’ers. Bij Op1 zijn stylist Maik de Boer en YouTuber en presentatrice Yvonne Coldeweijer te gast, zij durfden een blind date in het First Dates-restaurant aan.

  • Vanavond wordt de Gouden Loeki, de prijs voor de beste tv-reclame van het afgelopen jaar, voor het 25e jaar op rij uitgereikt! In dit jubileumjaar zijn er ook de Zilveren en Bronzen Loeki. Bij Op1 praten we erover met STER-directeur Frank Volmer en Aad Kuijper, gevierd reclameman en winnaar van vier Gouden Loeki’s.

  • Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de populairste musical van Nederland ‘De Jantjes’ voor het eerst werd opgevoerd. Na de oerversie in 1920 volgden er ontelbare uitvoeringen in Koninklijk Theater Carré, met legendarische artiesten als Ramses Shaffy, Beppie Nooy, Willeke Alberti en Carry Tefsen. Speciaal voor het ivoren jubileum wordt ‘De Jantjes’ in de piste van Koninklijk Theater Carré gevierd in de vorm van een jubileumconcert. Vanavond vertellen castleden Carry Tefsen en Karin Bloemen er alles over bij Op1, samen met theaterproducent Hans Cornelissen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Carry Tefsen en Karin Bloemen over jubileumconcert De Jantjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen