Britse politieserie Bancroft start maandag op België Eén

Britse politieserie Bancroft start maandag op België Eén
Briljante inspecteur en geheim uit het verleden

Kijktip :

Als het om politieseries gaat, behoren de Britse producties tot de beste ter wereld. Geen over-de-top Amerikaanse toestanden, maar echte mensen met echte problemen. Dat blijkt wel uit de vierdelige serie Bancroft, die vanaf maandag te zien is op België Eén..

Gewelddadige bende
De serie draait om de briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft (gespeeld door Sarah Parish), die de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende leidt. Terwijl Bancroft zich daar het hoofd over breekt, moet haar collega Katherine Stevens (Faye Marsay) zich bezighouden met de heropening van een onopgeloste moordzaak. In 1990 kwam Laura Fraser om het leven door achttien messteken bij een brute overval op haar huis.

Verleden
Terwijl ze allebei hun handen vol hebben aan hun eigen onderzoek, kruisen de paden van Elizabeth en Katherine elkaar. Katherine ontdekt dat er meer aan de hand is in de Fraser-zaak dan ze eerst dacht. Ondertussen wordt Elizabeth geconfronteerd met enkele duistere geheimen uit haar eigen verleden, die ze maar met moeite verborgen kan houden voor haar collega's.

De vierdelige politieserie Bancroft is van maandag 13 tot en met donderdag 16 april dagelijks rond 23.10 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder..
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse politieserie Bancroft start maandag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier