Vanavond op tv: First Dates met BN'ers, WK afstanden schaatsen en meer

Vanavond op tv: First Dates met BN'ers, WK afstanden schaatsen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 februari

Kijktip :

Vanavond gaat het WK afstanden schaatsen verder in het Amerikaanse Salt Lake City, maar het is ook Valentijnsdag. Daarom is er een speciale aflevering van First Dates met bekende Nederlanders te zien op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

First Dates met BN'ers

NPO 3
NPO 3
19:25 uur

Het nieuwe seizoen van het datingprogramma First Dates begint op deze Valentijnsdag met een speciale uitzending met BN'ers. First Dates is de komende maanden elke werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3. Giel Beelen ontmoet de reislustige Malou, Yvonne Coldeweijer is op zoek naar een man die leiderschap kan tonen en Mariska van Kolck gaat op date met muziekliefhebber John. Verder gaan ook Maik de Boer en Sipke Jan Bousema op date.


Docu: Louis Theroux: Selling Sex

NPO 3
NPO 3
20:30 uur

Reportagemaker Louis Theroux praat in de documentaire Selling Sex in het Verenigd Koninkrijk met vrouwen die legaal betaalde seksuele diensten verlenen. Hij wil weten of het verkopen van seks ooit een gezonde manier kan zijn om geld te verdienen. Theroux ziet hoe ze internet gebruiken om foto's te delen, boekingen te doen en potentiële klanten te benaderen. Zo wordt uitwisseling gemakkelijker en, volgens sommigen, veiliger dan op de illegale alternatieve manier.


Nieuw: Vera seizoen 10

Eén
Eén
20:35 uur

Vanavond start het nieuwste, tiende seizoen van de Britse detectiveserie Vera. De vier afleveringen worden al binnen een paar weken na de uitzending op de Engelse televisie in België uitgezonden op Eén. Elke vrijdag om 20:35 uur. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt Freddie Gill dood aangetroffen door de gerechtsdeurwaarders die zijn huis in beslag komen nemen.


De laatste 24 uur: Roos Schlikker

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering van De laatste 24 uur beleeft auteur en journalist Roos Schlikker een bijzondere dag alsof het haar laatste is. Schlikker heeft nog geen idee wat er precies gaat gebeuren. Als presentator Bert van Leeuwen bij haar aanbelt, vertelt hij dat haar laatste 24 uur zijn aangebroken. Mooie, blijde en ontroerende verrassingen volgen elkaar op. Haar zoons zorgen voor de eerste verrassing. Ze gaan indoor skydiven met hun moeder.


Live: WK afstanden schaatsen

NPO 3
NPO 3
21:40 uur

Live verslag van de tweede dag van de wereldkampioenschappen afstanden schaatsen in het Amerikaanse Salt Lake City. Het programma van dag 2 van de WK afstanden (Nederlandse tijd):

  • 22:00 uur: 10000m mannen
  • 23:59 uur: ploegenachtervolging vrouwen
  • 00:30 uur: 500m mannen
  • 01:09 uur: 500m vrouwen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: First Dates met BN'ers, WK afstanden schaatsen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV