Nieuw seizoen Zondag met Lubach start zondag op NPO 3

Nieuw seizoen Zondag met Lubach start zondag op NPO 3
Satirische nieuwsshow is terug

Kijktip :

Vanaf zondag 16 februari is presentator Arjen Lubach weer terug met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring en de Nipkowschijf zal het nieuws weer op scherpe wijze doornemen. Weet Lubach zelf ook het (internationale) nieuws weer te halen?

Viral
Lubach is in het verleden al diverse keren internationaal viral gegaan, bijvoorbeeld met zijn filmpje over "America first, the Netherlands second" en met de trailer van een zogenaamde Game of Thrones spin-off. Ook in Nederland had hij veel succes, bijvoorbeeld met zijn nummer 'Beter in bed' (een sneer naar Thierry Baudet) en het fragment waarin hij drugs koopt van Jeroen Pauw.

Platte inhoud en diepgravende grappen
De komende tien zondagen remixt Arjen Lubach de actuele week, waarbij hij ondergesneeuwde verhalen laat smelten en brekend nieuws weer heel maakt. Dit alles wordt geserveerd als een mix van platte inhoud en diepgravende grappen. Zeven dagen nieuws wordt verpakt in dertig hilarische minuten.

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 16 februari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Zondag met Lubach start zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV