Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel start maandag op NPO 2

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel start maandag op NPO 2
Blufquiz met Herman van der Zandt is terug

Kijktip :

Vanaf maandag 17 februari neemt de kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel het stokje weer over van Per seconde wijzer. Herman van der Zandt zal elke maandag tot en met donderdag drie kandidaten het vuur aan de schenen leggen met een aantal pittige vragen.

Allerlei categorieën
Er komen vragen in verschillende categorieën voorbij, zoals film, geschiedenis, literatuur en sport. Ook zijn er enkele typische Met het Mes op Tafel-categorieën, zoals een vraag uit de grabbelton of in de categorie schone schijn. Kennis is echter niet het enige wapen in deze quiz: kandidaten moeten ook slim spelen en af en toe een beetje bluffen.

Weekfinale
Bluffen doe je door geld in te zetten - soms op momenten waarin de spelers niet erg kansrijk lijken. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag nemen het op donderdag tegen elkaar op in de weekfinale om een bonus. Naast Herman van der Zandt keren ook barvrouw/zangeres Mylou Francken en pianist Klaas van Dijk terug.

Het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 17 februari elke maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Met het Mes op Tafel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel start maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV