NCIS seizoen 1 vanaf maandag weer te zien op FOX

NCIS seizoen 1 vanaf maandag weer te zien op FOX
Hier begon het allemaal mee

Kijktip :

De Amerikaanse politieserie NCIS is inmiddels uitgegroeid tot een instituut - zowel van de Amerikaanse als de Nederlandse tv. FOX besluit eens terug in de tijd te gaan, want vanaf maandag 17 februari is het eerste seizoen van NCIS weer te zien op deze zender.

Wisselende dagen
Het allereerste seizoen van NCIS, dat in 2003-2004 debuteerde op televisie, is op wisselende avonden te zien op FOX: elke maandag (als er geen voetbal is) en donderdag drie afleveringen achter elkaar vanaf 21.05 uur (maandag) of 20.05 uur (donderdag). Je kunt dus de hele avond genieten van de complexe en amusante dynamiek van een team dat onder enorme druk moet samenwerken.

Marine-misdaden
De agenten van het NCIS-team onderzoeken misdaden bij de marine, die bijna zonder uitzondering behoorlijk ernstig zijn. Moord, terrorisme en zelfs gestolen onderzeeërs: niets is te gek binnen de Amerikaanse marine. In de eerste aflevering van het eerste seizoen sterft een officier van de marine aan boord van het presidentiële vliegtuig, de Air Force One.

Het eerste seizoen van NCIS is vanaf maandag 17 februari op wisselende tijden te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NCIS seizoen 1 vanaf maandag weer te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV