Lingo VIPS begint maandag op SBS 6

Lingo VIPS begint maandag op SBS 6
BN'ers verzamelen AED's voor de Hartstichting

Kijktip :

Vanaf maandag 17 februari is er een bijzondere versie van het taalspelletje Lingo te zien op SBS 6: Lingo VIPS. Hierin proberen bekende Nederlanders zoveel mogelijk woorden goed te raden, om op die manier AED's te winnen voor de Hartstichting.

Korte versie
Elke werkdag is er om 23.00 uur een korte versie van het welbekende spelletje Lingo te zien. Binnen het korte tijdsbestek van drie minuten moeten twee bekende Nederlanders proberen zoveel mogelijk woorden te raden. Hoe meer woorden ze weten te raten, hoe meer automatische externe defibrillators (AED's) zij voor de Hartstichting verdienen. Ieder duo speelt drie afleveringen.

Lees hier welke BN'ers meedoen aan Lingo VIPS.

Vaste elementen
Elk zesde goed geraden woord levert een AED op en de resterende woorden worden meegenomen naar de volgende aflevering. Uiteraard zijn er enkele vaste Lingo-elementen aanwezig: Jan Versteegh presenteert, JP checkt of de woorden wel echt bestaan en de afleveringen zijn in de echte studio opgenomen. Het spits wordt afgebeten door Viktor Brand en Roberta Pagnier.

Lingo VIPS is vanaf maandag 17 februari elke werkdag om 23.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Lingo VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lingo VIPS begint maandag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV