Vanavond op tv: WK afstanden schaatsen & MolTalk

Vanavond op tv: WK afstanden schaatsen & MolTalk
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 februari

Kijktip :

Een groot deel van Nederland is dit weekend in de ban van de schaatswedstrijden in Salt Lake City, waarvan de NOS live verslag doet. MolTalk is vanwege het schaatsen niet op NPO3 maar op NPO1 te zien en op NPO2 kun je genieten van de docu De Reuzen, over theaterman Jean-Luc Courcoult. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: WK afstanden schaatsen

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Verslag van de wereldkampioenschappen Afstanden in het Amerikaanse Salt Lake City.

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 februari zijn de WK afstanden voor de langebaanschaatsers in de Utah Olympic Oval in het Amerikaanse Salt Lake City. De NOS doet vier avonden live verslag op tv en online.

MolTalk: niet op NPO 3

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

Vanwege het live schaatsen op NPO 3 is MolTalk ook deze week niet te zien op het vertrouwde tijdstip op die zender, maar om 22:20 uur op NPO 1, na de serie Hoogvliegers.

Live kijken
MolTalk is ook direct na Wie is de Mol?, rond 21:30 uur, te zien via NPO 1 Extra.

Complotten
In MolTalk bespreken oud-kandidaten de afleveringen van 'Wie is de Mol?' en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën.

Gasten
In deze aflevering ontvangen presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen oud-deelnemers Diederik Jekel, Cécile Narinx en Nikkie de Jager.


Docu: De Reuzen

NPO 2
NPO 2
23:05 uur

Documentaire over Jean-Luc Courcoult, de artistieke leider van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe.

Marionetten
In de zomer van 2018 trokken ze onder de ogen van honderdduizenden toeschouwers door de straten van Leeuwarden: de reusachtige marionetten van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe.

Imponerend
Artistiek leider Jean-Luc Courcoult weet deze droom op allerlei plaatsen in de wereld te realiseren. Hij ontwikkelt met zijn multidisciplinaire team van theatermakers en technici imponerende straatvoorstellingen.

Voortbewegen
De reuzen kunnen zich door middel van touwen, machines en menselijke spierkracht voortbewegen en lijken zo echt tot leven te komen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: WK afstanden schaatsen & MolTalk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen