Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 8

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 8
Kijktips van 15 t/m 22 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Narcos Mexico, S3 (Netflix)
In de nieuwe reeks gaan we veel meer zien van DEA-agent Walt Breslin, gespeeld door Scoot McNairy. Zijn personage werd onthuld aan het einde van het eerste seizoen en opent nu de jacht op Félix Gallardo. Bekijk hier meer over Narcos Mexico.

2. Joker (Pathé Thuis)
Acteur Joaquin Phoenix acteert alsof zijn leven ervan afhangt. Deze meester-acteur weet op duistere maar verpletterend wijze een portret van afglijdende psychopaat neer te zetten. Wat ons betreft verdient hij een Oscar voor deze rol, die bovendien volle bioscoopzalen trok. Bekijk hier waar je Joker kunt bekijken.

Lees hier wat wij bij Gids.tv van Joker vonden.

3. To All the Boys: P.S. I Still Love You (Netflix)
To All the Boy's I've Loved Before was de best bekeken Netflix-film van 2018 en dus kon een sequel niet uitblijven. Lara Jean en Peter zijn officieel een stelletje. Lara Jean leunt vooral op haar zussen voor het broodnodige advies, maar ze krijgt nog onverwachte steun van de oude Stormy. Bekijk hier meer over To All the Boys: P.S. I Still Love You.

Lees hier de filmrecensie van To All the Boys: P.S. I Still Love You.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Clone Wars, S7 (Disney Plus, 17 februari)
Het langverwachte zevende seizoen van de Star Wars animatieserie Clone Wars komt deze maand naar Disney+. Het laatste seizoen stamt alweer uit 2015, dus het is de hoogste tijd! Bekijk hier meer over Clone Wars.

5. Outlander, S5 (Ziggo, 17 februari)
In het vijfde seizoen moeten alle Frasers, inclusief dochter Brianna (Sophie Skelton), samenkomen als een echte familie om hun nieuwe thuis te beschermen. Ondertussen zit Jamie (Sam Heughan) nog in de knel met gouverneur William Tryon (Tim Downey), terwijl Claire (Caitriona Balfe) gebruik moet maken van haar medische kennis. Bekijk hier waar je Outlander nog meer kunt kijken.

6. Men In Black: International (Netflix, 18 februari)
De totaal geflopte MIB-sequel met de Marvel-sterren Chris Hemsworth en Tessa Thompson is al vrij rap op Netflix te zien. En ga hem vooral kijken, want hij is stiekem toch beste wel leuk. Bekijk hier meer over Men in Black: International.

Lees hier de filmrecensie van MIB: International.

7. Kees & Co, S2 (Videoland, 22 februari)
De comeback van de klassieke Nederlandse tv-serie Kees & Co was een redelijk succes, maar blijkbaar niet succesvol genoeg voor Chantal Janzen om te blijven hangen. Zodoende wordt zij in dit tweede seizoen vervangen door Tina de Bruijn. Bekijk hier meer over Kees & Co.

8. The Lion King (Disney Plus, 22 februari)
De hervertelling van misschien wel de beste animatiefilm ooit is wonderschoon en magisch om naar te kijken. Met de sterrenkracht van Beyoncé en Donald Glover was dit een van de bestverdienende films van 2019. Bekijk hier waar je The Lion King nog meer kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV