Zevende seizoen Clone Wars vrijdag op Disney+

Zevende seizoen Clone Wars vrijdag op Disney+
Langverwachte terugkeer van Star Wars-animatieserie

Kijktip :

Na de spectaculaire slotaflevering van The Mandalorian is het even wachten op nieuwe avonturen op het live-action Star Wars front. Een nieuw seizoen van de beroemdste animatieserie is er wel. Het zevende seizoen van Clone Wars is namleijk vanaf vrijdag 21 februari te zien op Disney Plus.

Bekijk hier de serierecensie van Clone Wars.

Het verhaal
Terwijl het heelal geteisterd wordt door de Clone Wars, trachten de Jedi-ridders de orde te handhaven en de vrede te herstellen. Steeds meer stelsels vallen ten prooi aan de duistere kant en de Galactische Republiek dreigt te bezwijken onder de druk van de Separatisten en hun onuitroeibare droïdeleger..

Laatste seizoen
De terugkeer van Clone Wars (het laatste seizoen was namelijk alweer 5 jaar geleden op tv te zien) is (voorlopig) ook het laatste seizoen van de bekende Star Wars serie. Voor de liefhebber die nog wat heeft in te halen: De belangrijkste aflevering van de voorgaande zes seizoenen zijn door Disney+ geselecteerd en staan op de voorpagina.

Clone Wars is vanaf 17 februari 2020 te zien op Disney Plus. Bekijk hier alle kijktips van week 8.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zevende seizoen Clone Wars vrijdag op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV