Erik Scherder in nieuw EO-programma op zoek naar angsten

Erik Scherder in nieuw EO-programma op zoek naar angsten
Erik Scherder laat zich niet kisten vanaf 27 februari op NPO 2

Nieuws :

Niets menselijks is de bekende neuropsycholoog Erik Scherder vreemd: vliegangst, vrees voor enge ziektes, faalangst, nachtelijke piekerbuien en angst voor de dood. Hoe kan het brein zo aan de haal gaan? Dat onderzoekt hij in het nieuwe programma Erik Scherder laat zich niet kisten, vanaf donderdag 27 februari te zien op NPO 2.

Iedereen lijdt wel ergens aan of onder: slapeloosheid, het leven, overgewicht, angsten, bewijsdrang, een ernstige ziekte, liefdesverdriet, eenzaamheid. En inderdaad: misschien lijdt men nog wel het meest aan het lijden dat men vreest.

Echte helden
In de nieuwe 4-delige serie verruilt Scherder zijn studeerkamer voor ontmoetingen met mensen die het soms zwaar voor hun kiezen hebben gekregen in het leven. De “echte helden” zoals Scherder ze noemt, bij wie zijn eigen getob en gepieker in het niet valt.

Hand in hand
De breinprofessor is ervan overtuigd dat levensgeluk en tegenslagen hand in hand kunnen gaan. Maar blijft dit wetenschappelijke optimisme in deze nieuwe serie ook overeind?

Erik Scherder laat zich niet kisten is vanaf 27 februari elke donderdag om 22.15 uur te zien op zender. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Erik Scherder laat zich niet kisten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder in nieuw EO-programma op zoek naar angsten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV