Erica Terpstra gaat eindelijk weer op reis

Erica Terpstra gaat eindelijk weer op reis
Nieuw seizoen Erica op Reis vanaf 28 februari

Nieuws :

We moesten er even op wachten, maar op vrijdag 28 februari keert het MAX-programma Erica op Reis terug. Erica Terpstra laat in vier afleveringen vier bijzondere plekken op de wereld zien. Vier weken lang op NPO 1 om 21.30 uur.

Erica Terpstra gaat dit jaar weer op reis en laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Ze heeft in de verre landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. In het nieuwe seizoen van Erica op Reis bezoekt zij onder meer Peru.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het MAX-programma Erica op Reis trekt Erica Terpstra in Peru door het Andesgebergte, op zoek naar de sporen die de Inca's daar hebben achtergelaten. Ze ontmoet de kleurrijke bewoners, spreekt en eet met hen, en ze is getuige van een sjamanistisch ritueel op grote hoogte in de bergen.

Erica op Reis is vanaf 28 februari elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Erica op Reis terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erica Terpstra gaat eindelijk weer op reis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV