Derde seizoen The Big Escape start 16 maart

Derde seizoen The Big Escape start 16 maart
Programma trekt opnieuw blik BN'ers open

Nieuws :

Het hoogovencomplex in het Landschaftspark in Duitsland, het elektriciteitslaboratorium van Nikola Tesla en het huis van Frankenstein. Deze bijzondere locaties zijn het speelveld voor de brein brekende opdrachten in het derde seizoen van het AVROTROS-programma The Big Escape.

Voor het nieuwe seizoen heeft AVROTROS weer een flink blik BN'ers opengetrokken. Zo zijn dit seizoen bijvoorbeeld rapper Donnie, zanger Glen Faria en presentatrice Tess Milne gestrikt.

Bekijk hier alle kandidaten van The Big Escape.

Escape rooms
In het programma gaat het erom wie het snelst uit de unieke en speciaal ontworpen escaperooms kan ontsnappen. De deelnemers bevinden zich per aflevering in een andere tijd. Zo starten ze in de tijd van de hoogovens, bouwen ze piramides zoals de oude Egyptenaren dat 4000 jaar geleden deden, gaan ze back to the future en betreden ze het geheim genootschap van de Illuminaten.

The Big Escape is vanaf 16 maart elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de spannendste fragmenten van The Big Escape terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen The Big Escape start 16 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV