Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv

Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv
Gaat het thuis echt makkelijker dan uit?

Sport :

Op zaterdag 22 februari spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de 24ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers lopen best aardig. Met vier punten achterstand op AZ is de tweede plaats (met plaatsing voor voorronde Champions League) niet eens een onrealistisch beeld. Een stiekeme Feyenoord-supporter droomt zelfs van het kampioenschap, al is dat nog 10 punten weg. Met de blessure van sterspeler Luis Sinisterra zal er echter wel een gaatje vallen in de keiharde offensie van de Rotterdammers. Gaat dat ze tegen Fortuna opbreken?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Fortuna Sittard
De ondelinge resultaten van Fortuna en Feyenoord zijn nu niet per se reden voor de Limburgers om met veel zin naar Rotterdam af te reizen: De laatste uitwedstrijd in De Kuip (op 23 januari 2019) ging met 4-1 verloren. Ook in 2020 is er geen geluk: In de beker schakelde Feyenoord de Limburgers in eigen stadion uit, al hadden de Rotterdammers daar wel 120 minuten voor nodig.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.15 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Fortuna Sittard is zaterdag 22 februari om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV