Heracles Almelo - Ajax live op tv

Heracles Almelo - Ajax live op tv
Pakt Heracles weer punten tegen koploper?

Sport :

Op zondag 23 februari spelen Ajax en Heracles in de 24ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Erve Asito. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Heracles Almelo - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De mannen uit Amsterdam beginnen steeds lastiger te voetballen. Zelfs in de wedstrijd tegen hekkensluiter RKC, waarin ze grotendeels heer en meester waren, kostte het Ajax moeite om de bal in het net te leggen. In deze wedstrijd moet de ploeg van Erik ten Hag laten zien dat ze nog steeds de enige titelkandidaat zijn. Dat moeten ze nog steeds zonder Quincy Promes en Joel Veltman doen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax

Heracles
Tegen Heracles heeft Ajax het traditioneel moeilijk. De laatste wedstrijden in Almelo (in 2017 en 2019) werden door de zwart-witten gewonnen. In september 2016 won Ajax voor het laatst. Met de negende plaats doet Heracles het redelijk, maar van de wedstrijden in 2020 (6) werd er maar 1 gewonnen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Heracles Almelo - Ajax is zondag 23 februari om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heracles Almelo - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV