The Battles gaan van start in The Voice of Holland

The Battles gaan van start in The Voice of Holland
Strijd barst los in de muzikale ring

Kijktip :

Na zeven Blind Audition-afleveringen is het achtste seizoen van The Voice of Holland toe aan de volgende fase. In The Battles barst de strijd tussen de deelnemers los in de muzikale ring. De programmamakers hebben tranen, onverwachte keuzes en een nog nooit eerder vertoonde gebeurtenis in The Voice of Holland aangekondigd.

Niet alleen in de ring, maar ook tussen de coaches laait de spanning op. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Anouk zitten er bovenop. The Battles beloven een strijd te worden met veel muzikaliteit en lastige keuzes. De kandidaten moeten met een sterk optreden een plek in de volgende ronde zien veilig te stellen.

Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Anouk zijn de coaches in dit seizoen

In vier Battle-afleveringen worden de teams gehalveerd en ook dit seizoen hebben de coaches de mogelijkheid een talent van een ander team te stelen. De steal kan meerdere keren ingezet worden, dus de talenten op de 'stealseats' zijn pas zeker van een ticket naar The Knockouts als de laatste battle is gestreden.

The Voice of Holland is iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Battles gaan van start in The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV