Vanavond op tv: nieuw seizoen Met het Mes op Tafel, start Lingo VIPS en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Met het Mes op Tafel, start Lingo VIPS en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 februari

Kijktip :

Vanaf vandaag neemt de kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel het stokje op NPO 2 weer over van Per seconde wijzer, dat de afgelopen weken te zien was. En over spelprograma's gesproken: op SBS 6 begint vanavond Lingo VIPS. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Met het Mes op Tafel

NPO 2
NPO 2
19:55 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel. Ook dit seizoen is Herman van der Zandt weer de quizmaster. Hij test de deelnemers niet alleen op hun kennis. Ze moeten ook slim kunnen spelen, goed kunnen rekenen en een getalenteerd bluffer zijn. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.


Forever Young: 84-jarige dj

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In het programma over 80- en 90-plussers die onvermoeibaar alles uit het leven halen, gaat Chris Zegers vanavond langs bij de 84-jarige Sumiko Iwamuro, alias DJ Sumirock. Sumiko heeft geen boodschap aan haar leeftijd. Ze bruist van energie en is onvermoeibaar. Al zestig jaar staat ze zes dagen per week als chef in de keuken van het traditionele familierestaurant dat haar vader begon in 1954. Na middernacht gaat ze los achter de draaitafel in een van de meest extravagante clubs van Tokyo.


Sf-actiefilm: Star Trek

RTL 7
RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de geweldige science fictionfilm Star Trek te zien. In Star Trek blijkt James Tiberius Kirk naast een ontzettende wildebras ook een enorm getalenteerd ruimtevaarder te zijn, wanneer hij zich laat overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Bij het afleggen van zijn examen krijgt Kirk het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock. De onbesuisde roekeloze Kirk en de berekenende kalme Spock zijn dan ook absolute tegenpolen.


Start: NCIS seizoen 1

FOX
FOX
21:05 uur

Vanaf vanavond zendt FOX het eerste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS uit 2003-2004 uit. Elke maandag (als er geen voetbal is) en donderdag drie afleveringen achter elkaar vanaf 21:05 (maandag) of 20:05 uur (donderdag). In de eerste aflevering sterft in Air Force One een officier van de marine. Het NCIS-team besluit om het onderzoek in eigen handen te nemen en dwingt een geheim agent om hen te helpen.


Nieuw: Lingo VIPS

SBS 6
SBS 6
23:00 uur

De komende zes weken spelen bekende Nederlanders elke werkdag om 23:00 uur op SBS6 een korte editie van Lingo om geld in te zamelen voor Hartstichting. Elke aflevering van Lingo VIPS moeten twee BN'ers zoveel mogelijk woorden raden binnen drie minuten. Hoe meer woorden zij raden, hoe meer automatische externe defibrillators (AED's) zij voor de Hartstichting verdienen. Ieder duo speelt drie afleveringen. Lees hier meer over de deelnemers van Lingo VIPS.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Met het Mes op Tafel, start Lingo VIPS en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV