Nieuw programma Au Pairs start dinsdag op NPO 3

Nieuw programma Au Pairs start dinsdag op NPO 3
Vier Nederlandse meiden in Los Angeles

Kijktip :

Vanaf dinsdag 18 februari is het nieuwe programma Au Pairs te zien op NPO 3. Het programma volgt vier jonge Nederlandse vrouwen die als au pair aan de slag gaan in de Amerikaanse metropool Los Angeles. Hoe vergaat het ze in het land van de onbegrensde mogelijkheden?

Avontuur
Als au pair aan de slag in de Verenigde Staten: het is het grootste avontuur dat de vier vrouwen in hun leven hebben ondernomen. Drie maanden lang passen ze op Amerikaanse kinderen, maar ondertussen hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens, die ze hopen waar te maken. Voor het eerst zijn ze zo ver weg van huis om hun horizon te verbreden.

Spanningen
Ze komen in aanraking met nieuwe culturen en sociale achtergronden die vreemd voor ze zijn. Gelukkig kon ze altijd op elkaar terugvallen om hun ervaringen en tips uit te wisselen. Het werken als au pair in LA mag dan als een droom klinken, het zorgt ook voor flink wat spanningen tussen de vier meiden. Op verschillende momenten komen ze zichzelf flink tegen.

Het nieuwe programma Au Pairs is vanaf dinsdag 18 februari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Au Pairs start dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV