Schokkende docu Satudarah: One Blood dinsdag te zien op NPO 2

Schokkende docu Satudarah: One Blood dinsdag te zien op NPO 2
Geschiedenis van een motorbende

Kijktip :

Naast de Hell's Angels en No Surrender is er nog een beruchte motorbende actief in Nederland: Satudarah. In de schokkende documentaire Satudarah: One Blood (dinsdag 18 februari op NPO 2) wordt de geschiedenis van deze bende verteld.

Criminele activiteiten
Net als andere motorclubs komt ook Satudarah regelmatig in het nieuws vanwege vermeende criminele activiteiten. De bende staat ook voor een geheime wereld vol rituelen en codes, met tal van ouderwetse idealen. Broederschap, moed, spiritualiteit, trouw en viriliteit staan hoog in het vaandel bij Satudarah.

Internationaal conglomeraat
In deze documentaire krijgen we een exclusief beeld van de subcultuur van binnenuit. Een nieuwe generatie leiders bouwde Satudarah binnen enkele jaren om van een onbekend Nederlands clubje tot een internationaal conglomeraat. Dit leidt echter ook tot de nodige problemen. Vooral de uitbreiding in Duitsland gaat gepaard met oorlog, verraad en een uiteindelijk verbod.

De documentaire Satudarah: One Blood is op dinsdag 18 februari om 23.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Satudarah: One Blood terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende docu Satudarah: One Blood dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV