Nieuw programma Briljant! vanaf maandag 9 maart te zien op RTL 4

Nieuw programma Briljant! vanaf maandag 9 maart te zien op RTL 4
Ideeën voor een beter Nederland

Kijktip :

Nederland kampt met een flink aantal problemen waar de politiek ook niet direct een oplossing voor heeft. Daarom geeft presentator John Williams in het nieuwe programma Briljant! de kans aan creatieve geesten en briljante uitvinders om hun oplossingen te pitchen bij experts.

Beter, schoner en socialer
Het doel van Briljant! is een concept te vinden voor een beter, schoner en socialer Nederland. Kan het fileprobleem worden opgelost? En wie verduurzaamt de energievoorziening en helpt de textielberg te verkleinen? Aan het eind van elke aflevering wordt het meest geniale concept door het publiek beloond met een geldprijs van maar liefst 10.000 euro.

Verschillende locaties
Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen, waar innovatieve denkers hun ideeën mogen pitchen tegenover onder anderen Diederik Jekel, Cindy Pielstroom, Vivianne Bendermacher en Ruud Koornstra. Zij beoordelen de in hun vakgebied gepitchte concepten op verschillende elementen: haalbaarheid, originaliteit en presentatie. Per aflevering worden er zes concepten door het panel genomineerd, waarna het publiek het laatste woord heeft.

Het nieuwe programma Briljant! is vanaf maandag 9 maart wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Briljant! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Briljant! vanaf maandag 9 maart te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV