Atlético Madrid - Liverpool live op tv (Champions League)

Atlético Madrid - Liverpool live op tv (Champions League)
Knock-outfase gaat van start

Sport :

Op dinsdag 18 februari gaat de Champions League verder. Op de eerste speeldag van de achtste finales staat Atlético Madrid - Liverpool op het programma. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Atlético Madrid - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Liverpool
De titelverdediger en koploper van de Premier League begint met een uitwedstrijd in de confrontatie met Atlético. Bij Liverpool komen de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in actie.

Ook dinsdag om 21:00 uur: Borussia Dortmund - PSG live op tv

Atlético
Atlético Madrid is momenteel de nummer vier van Spanje, achter topclubs Real en Barcelona en het verrassende Getafe, de tegenstander van Ajax in de Europa League donderdag.

Voorbeschouwing
Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wim Kieft blikken vanaf 20.30 uur vooruit op de wedstrijd. Het live-verslag met commentator Vincent Schildkamp begint om 21.00 uur.

Atlético Madrid - Liverpool is dinsdag 18 februari om 21.00 uur live te zien op Veronica, Ziggo Sport Voetbal en de livestream bij Gids.tv. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te zien is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Atlético Madrid - Liverpool live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV