Fantastische science fiction-film Star Trek: Into Darkness zie je dinsdag op RTL 7

Fantastische science fiction-film Star Trek: Into Darkness zie je dinsdag op RTL 7
Film ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Regisseur J.J. Abrams blies de Star Trek-franchise op fantastische wijze nieuw leven in met de gelijknamige film uit 2009. In 2013 volgde het ijzersterke vervolg Star Trek: Into Darkness, dat opnieuw lovende kritieken ontving en hordes mensen naar de bioscoop lokte. De film is dinsdag te zien op RTL 7 en te streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de aarde, waar het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied, leidt Captain Kirk de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Wereldwijd succes
Star Trek: Into Darkness was opnieuw een wereldwijd succes, met een omzet van bijna vijfhonderd miljoen dollar en een Oscarnominatie voor Beste Special Effects. Wederom kon regisseur Abrams, die later ook de Star Wars-films The Force Awakens (2015) en The Rise of Skywalker (2019) zou regisseren, beschikken over een uitstekende cast. Chris Pine en Zachary Quinto keerden terug voor de rollen van Captain Kirk en Commander Spock en verder zijn ook Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Benedict Cumberbatch, Anton Yelchin en Alice Eve te zien in Star Trek: Into Darkness.

Star Trek: Into Darkness (2013) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op dinsdag 18 februari om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische science fiction-film Star Trek: Into Darkness zie je dinsdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV