Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain live op tv

Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain live op tv
Kraker in achtste finales

Gemist :

Tijdens de achtste finales van de Champions League zijn elke speeldag twee duels tegelijkertijd. Op dinsdag 18 februari is de wedstrijd Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tegelijkertijd kun je op Veronica en Ziggo Sport Voetbal naar Atlético Madrid - Liverpool kijken.

Competitie
Borussia Dortmund is momenteel de nummer drie in de Bundesliga, op slechts vier punten achter koploper Bayern München. PSG gaat ruim aan kop in de Franse Ligue 1. Nummer twee Marseille volgt op tien punten.

Live op tv
De wedstrijd tussen Dortmund en PSG is live te zien voor iedereen met een tv-abonnement bij Ziggo op kanaal 14, het kanaal van Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo? Dan kun je via een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijken naar Ziggo Sport Select.

Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain is dinsdag 18 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV