Wendy van Dijk presenteert nieuw programma Wie het laatst lacht voor SBS 6

Wendy van Dijk presenteert nieuw programma Wie het laatst lacht voor SBS 6
Verborgen cameraprogramma begint op 6 maart

Nieuws :

Wie herinnert zich het legendarische verborgen cameraprogramma Ushi en Van Dijk niet, waarin Wendy van Dijk in de huid kroop van de Japanse interviewster Ushi Hirosaki. Vanaf vrijdag 6 maart keert Van Dijk terug op het vertrouwde nest met een nieuw verborgen cameraprogramma: Wie het laatst lacht.

Bizarre situaties
Het nieuwe programma Wie het laatst lacht doet een beetje denken aan Bananasplit, want ook in dit programma worden zowel doodgewone mensen als bekende Nederlanders verrast door een bizarre, onverwachte of vreemde situatie. Hoe reageren ze als ze denken dat ze niet gefilmd worden en in de maling worden genomen met de meest uiteenlopende, verrassende en hilarische practical jokes?

Typetjes
In Wie het laatst lacht is niemand veilig, waarbij het helpt dat de nieuwste verborgen cameratechnieken in staat zijn de reacties tot in de puntjes te registreren. In een studio met publiek bekijkt Van Dijk de hilarische filmpjes. En Van Dijk zou Van Dijk niet zijn als ze niet zelf ook transformeert in verschillende typetjes waarmee ze menigeen voor de gek houdt.

Het nieuwe programma Wie het laatst lacht is vanaf vrijdag 6 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk presenteert nieuw programma Wie het laatst lacht voor SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen