Tottenham Hotspur - RB Leipzig live op tv (Champions League)

Tottenham Hotspur - RB Leipzig live op tv (Champions League)
Heenduel achtste finale

Sport :

Op woensdag 19 februari spelen Tottenham Hotspur en RB Leipzig tegen elkaar in de achtste finales van de Champions League. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen om 21.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken naar de livestream bij Gids.tv.

Tottenham
Tottenham Hotspur is de nieuwe ploeg van Nederlander Steven Bergwijn. Na zijn transfer van PSV naar Engeland is hij direct in de basisploeg van coach José Mourinho gezet. Spurs was vorig seizoen verliezend finalist.

Leipzig
Tegenstander RB Leipzig is de nummer twee van Duitsland. De achterstand op koploper Bayern München in momenteel slechts één punt. In de Champions League won Leipzig de groep met Lyon, Benfica en Zenit Sint-Petersburg.

Tottenham Hotspur - RB Leipzig is woensdag 19 februari om 21.00 uur te zien op Veronica, Ziggo Sport Voetbal en de livestream bij Gids.tv. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tottenham Hotspur - RB Leipzig live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV