Champions League: Atalanta - Valencia live op tv

Champions League: Atalanta - Valencia live op tv
Subtopduel in achtste finales

Sport :

Weinig mensen hadden Atalanta én Valencia in de knock-outfase van de Champions League verwacht. Ze lootten ook nog tegen elkaar voor de achtste finales. Woensdag 19 februari is de wedstrijd in Italië live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Atalanta
Atalanta was vorig seizoen de verrassing van de Serie A. Na de derde plek en dus een Champions League-ticket volgde een groepsfase die begon met drie nederlagen, gevolgd door een gelijkspel en twee overwinningen en dus een tweede plek.

Ook om 21.00 uur woensdag: Tottenham Hotspur - RB Leipzig live op tv

Valencia
Valencia won de groep met Chelsea en Ajax, met een gelijk aantal punten als Chelsea en één punt meer dan Ajax. In de Spaanse competitie staat Valencia momenteel zevende. Atalanta is de huidige nummer vier in de Serie A.

Atalanta - Valencia is woensdag 19 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Champions League: Atalanta - Valencia live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV