Olcay & huiselijk geweld confronteert Olcay Gulsen met eigen verleden

Olcay & huiselijk geweld confronteert Olcay Gulsen met eigen verleden
Nieuw programma van Net 5 begint op 4 maart

Kijktip :

Vanaf woensdag 4 maart zoekt Olcay Gulsen in het nieuwe programma Olcay & huiselijke geweld antwoorden op de vragen die ze zelf heeft over het huiselijk geweld dat vroeger plaatsvond bij haar thuis. Ook wil ze huiselijk geweld bespreekbaar maken.

33 doden per jaar
Huiselijk geweld is namelijk nog altijd een groot probleem dat in alle regio's en milieus voorkomt. Elk jaar sterven er nog 33 mensen aan de gevolgen van huiselijk geweld en elke zes minuten komt er een melding over binnen bij verschillende instanties. Gulsen onderzoekt het naargeestige fenomeen om een aantal vragen te kunnen beantwoorden. Waarom gaan veel slachtoffers niet weg? Waarom pleegt iemand huiselijk geweld? Wat is het effect op kinderen, en wat kan de omgeving doen?

Persoonlijk verhaal
In de serie is er ook ruimschoots aandacht voor Gulsens eigen verhaal. Zo bezoekt ze de opvanglocatie waar ze als kind met haar moeder en zussen verbleef en gaat ze voor het eerst met haar moeder in gesprek over het geweld dat bij hen thuis plaatsvond. Ook heeft ze een emotioneel gesprek met haar vier zussen over de impact van deze periode op hun leven. Daarnaast komt Gulsen in contact met vrouwen die nu in een hulptraject zitten.

Het nieuwe programma Olcay & huiselijk geweld is vanaf woensdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Olcay & huiselijk geweld terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay & huiselijk geweld confronteert Olcay Gulsen met eigen verleden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV