Getafe - Ajax live op tv (Europa League)

Getafe - Ajax live op tv (Europa League)
Heenduel 1/16e finale

Sport :

Alle hoogtepunten


Op donderdag 20 februari gaat het Europese avontuur van Ajax verder in de Europa League met een uitwedstrijd tegen Getafe in de 1/16e finales. RTL 7 en FOX Sports 2 doen om 18.55 uur live verslag op tv.

Knock-outfase
Na de uitschakeling in de Champions League gaat Ajax als nummer drie uit de groepsfase verder in de Europa League. 32 ploegen beginnen aan de knock-outfase. Daarin is Getafe, de huidige nummer drie in de Spaanse competitie, de tegenstander.

Europa League
Getafe speelde in de groepsfase wel in de Europa League. Met twaalf punten eindigde het een punt achter FC Basel, maar bleef het Krasnodar en Trabzonspor voor.

Getafe - Ajax op tv
RTL 7 begint donderdagavond om 18.00 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijden Getafe - Ajax (18.55 uur) en AZ - LASK (21.00 uur). FOX Sports 2 zendt beide duels ook uit. Daar begint de voorbeschouwing om 17.30 uur.

Getafe - Ajax is donderdag 20 februari om 18.55 uur live te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. De doelpunten en samenvatting van Getafe - Ajax zijn ook te zien op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Getafe - Ajax live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV