Deze 5 familiefilms zie je tijdens de voorjaarsvakantie van 2020 in de bioscoop

Deze 5 familiefilms zie je tijdens de voorjaarsvakantie van 2020 in de bioscoop
Met The Call of the Wild en sneak preview!

Film :

De voorjaarsvakantie van 2020 is gearriveerd. Nederland maakt zich op voor het Carnaval, een lekkere film op Netflix of een dagje uit. Met slecht of goed weer is de bioscoop natuurlijk ook een goed idee. Lees hier een overzicht met de vijf leukste familiefilms (inclusief de trailers) die deze voorjaarsvakantie in de bioscoop te zien zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. The Call of the Wild (vanaf 19 februari)
Acteur Harrison Ford (inmiddels 77 jaar) doet het weer! Dit keer niet met hoed en zweep, maar een wild avontuur met de heldhaftige hond Buck in de hoofdrol. Deze film is een hybride van live action en een geanimeerde productie, gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London. Het belooft een echte avonturenfilm voor het hele gezin te worden. Te zien in Nederlands en Engels gesproken versie. Lees hier meer over de film The Call of the Wild.

2. Sonic the Hedgehog
De wereld was begin vorig jaar in een grote 'shock' toen de eerste trailer van de gameverfliming van SEGA-game Sonic the Hedgehog uitkwam. De reacties waren niet voor de poes en de makers kondigden beterschap aan. Een jaar verder lijkt dit te gaan lukken. De nieuwe versie van de supersnelle egel kan best leuk worden. Ringen verzamelen en vechten tegen de superschurk Dr. Ivo Robotnik (Jim Carrey). Lees hier meer over de film Sonic the Hedgehog.

Lees hier de filmrecensie van Sonic the Hedgehog

3. Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn
In het jaar 1999 was de film Kruimeltje een doorslaand succes in de bioscoop. De arme straatjongen komt terug in een splinternieuw avontuur. Hij wordt herenigd met zijn ouders in een prachtig huis op het platteland. Maar hij mist het stadsleven en besluit om weg te lopen, naar een nieuw avontuur met zijn hond Moor. Familiefilm van de bovenste plank. Lees hier meer over de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn.

Lees hier de filmrecensie van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn.

4. Dolittle
Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Robert Downey jr. (Iron Man) schittert in een prachtig avontuur met een hoofdrol voor dieren. Nadat Dr. John Dolittle zeven jaar eerder zijn vrouw heeft verloren, leeft de excentrieke, beroemde dokter en dierenarts van koningin Victoria als kluizenaar achter de hoge muren Dolittle Manor, met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Lees hier meer over de film Dolittle.

Lees hier de filmrecensie van Dolittle.

5. Frozen 2
Disneys animatiefilm Frozen verscheen in 2013 en werd overladen met prijzen, waaronder twee Oscars. De film bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Het was een groot winterfeest voor alle kinderen en ouders, die de soundtrack met 'Let It Go' luidkeels meezongen. Frozen 2 bevat een splinternieuwe soundtrack en natuurlijk zijn Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en vele anderen weer van de partij in een ijskoud avontuur. Lees hier meer over de film Frozen 2.

Lees hier de filmrecensie van Frozen 2

De Sint Bernard/Scotch Collie 'Buck' in de film 'The Call Of The Wild'

Bekijk hieronder alvast de Sneak Preview van Pixar's nieuwe animatiefilm Onward. (4 maart in de bioscoop)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV