Eerste gasten nieuw seizoen College Tour bekendgemaakt

Eerste gasten nieuw seizoen College Tour bekendgemaakt
VN-secretaris-generaal en directeur AIVD worden geïnterviewd

Nieuws :

Presentator Twan Huys heeft de eerste twee gasten voor het nieuwe seizoen van zijn interviewprogramma College Tour bekendgemaakt. Secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst Rob Bertholee worden in januari ondervraagd door Huys en de aanwezige studenten.

De Portugees António Guterres is als secretaris-generaal van de Verenigde Naties een van de belangrijkste mensen van de wereld. Hij bekleedt de hoogste functie binnenn de VN en zet zich op die positie in voor vrede en veiligheid, duurzame ontwikkeling en mensenrechten.

António Guterres

Rob Bertholee is de baas van de geheime dienst en informeert de minister, stuurt spionnen aan en beschikt over de middelen om bijna iedereen in de gaten te kunnen houden. De AIVD is de meest tot de verbeelding sprekende en tegelijkertijd de meest geheimzinnige overheidsdienst van Nederland. Naast terrorisme en radicalisering, ziet de AIVD vooral de cyberdreiging uit onder andere China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment.

Rob Bertholee

Guterres en Bertholee zijn de eerste namen voor het nieuwe seizoen van College Tour. De overige vier gasten worden later bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen zal niet langer op vrijdag, maar op zondag te zien zijn op NPO 2. Op vrijdag 8 en 22 december worden nog twee afleveringen uit het huidige seizoen van College Tour uitgezonden. Daarin zijn Gloria Estefan en André van Duin te gast.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 14 januari wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste gasten nieuw seizoen College Tour bekendgemaakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV