Vanavond op tv: Atlético Madrid - Liverpool (Champions League), nieuw programma Au Pairs en meer

Vanavond op tv: Atlético Madrid - Liverpool (Champions League), nieuw programma Au Pairs en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 februari

Kijktip :

De winterstop is definitief voorbij, want vanavond begint de Champions League weer. Op Veronica is de clash tussen Atlético Madrid en Liverpool te zien. Verder onder meer de start van het nieuwe programma Au Pairs. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Atlético Madrid - Liverpool (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Atlético Madrid - Liverpool in de achtste finales van de UEFA Champions League. Vanavond gaat de knock-outfase van het miljardenbal van start met twee wedstrijden. Veronica zendt live het duel tussen Atlético en titelverdediger Liverpool uit. Tegelijkertijd spelen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain hun heenduel tegen elkaar. De samenvatting van die wedstrijd is na 23:00 uur te zien op Veronica.


Hier zijn de Van Rossems: Bergen op Zoom

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

Maarten van Rossem bezoekt in deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems, samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent, Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is van oudsher een kruispunt van Holland, Zeeland en België en was ooit een heel belangrijke handels- en vestingstad. De Van Rossems zien daar nog de sporen van, zoals de spectaculair gerestaureerde vestingwerken en het rijke Markiezenhof. In dat vijftiende-eeuwse stadspaleis maken ze onder meer kennis met 'Jan met de lippen', een enorme schouw en een prachtige maquette van de stad.


Nieuw: Au Pairs

NPO 3
NPO 3
21:10 uur

In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles. De vier gaan naar LA voor het avontuur van hun leven. Naast drie maanden oppassen op kinderen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Werken als au pair in Los Angeles klinkt als een droom, maar het zorgt ook voor de nodige spanningen tussen de vier meiden en ze komen zichzelf op verschillende momenten flink tegen.


Docu: Satudarah: One Blood

NPO 2
NPO 2
23:10 uur

Vanavond is de schokkende documentaire Satudarah: One Blood te zien op NPO 2. Regisseur Joost van der Valk kreeg exclusieve toegang bij Satudarah en observeerde de subcultuur van binnenuit. Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws komt wegens vermeende criminele activiteiten, staat voor een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog in het vaandel.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Atlético Madrid - Liverpool (Champions League), nieuw programma Au Pairs en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV