Nieuw seizoen Steenrijk, straatarm start woensdag op SBS 6

Nieuw seizoen Steenrijk, straatarm start woensdag op SBS 6
Rijk en arm gezin ruilen van leven

Kijktip :

Vanaf woensdag 19 februari is het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm te zien op SBS 6, waarin een arm en een rijk gezin een week lang van leven ruilen. Hoe is het om elke cent om te moeten draaien, of je totaal geen zorgen te maken over hoeveel je uitgeeft?

Sociaal experiment
Het is een gewaagd sociaal experiment, dat elke keer weer voor tranen van verdriet én blijdschap zorgt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ruilen de ondernemende Dominique en Roxanne een week van leven met de alleenstaande moeder Renate en haar dochters. Dominique en Roxanne leiden een welgesteld leven als gevolg van hun ondernemerschap.

Bed & Breakfast en paardensport
Dominique is als ruiter en trainster op een hoog niveau actief in de paardendressuur en de handel in paarden levert haar een flink zakcentje op. Roxanne runt een goedlopende Bed & Breakfast en heeft ook een cateringbedrijf. Zij vertrekken naar Kruiningen om in het huis van de alleenstaande moeder Renate te gaan wonen. Na het verbreken van haar relatie kwam ze erachter dat ze duizenden euro's schuld had.

Het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Steenrijk, straatarm start woensdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV