Nieuw programma De sollicitatie vanaf woensdag te zien op SBS 6

Nieuw programma De sollicitatie vanaf woensdag te zien op SBS 6
Vechten voor een baan

Kijktip :

Voor veel mensen is solliciteren voor een nieuwe baan erg spannend. In het nieuwe programma De sollicitatie volg je echte sollicitanten voor echte banen van begin tot eind. Vanaf woensdag 19 februari is het programma te zien op SBS 6.

Goede indruk
Sollicitanten zijn soms erg onzeker over hun solliciatiegesprek. Maken ze wel een goede indruk, komen ze goed uit hun woorden, stellen ze de juiste vragen en hebben ze een klik met hun mogelijke nieuwe collega's? In De sollicitatie is te zien hoe echte mensen in gesprek gaan voor een vacature. Die vacatures kunnen uiteenlopen van schoenmaker tot hotelmanager.

Werkgevers
Niet alleen voor de sollicitanten is een sollicitatiegesprek een spannende aangelegenheid. Ook de werkgevers zullen zich goed moeten voorbereiden. Welke vragen stellen zij bijvoorbeeld aan de sollicitanten om een goed beeld van ze te krijgen? Als kijker ben je van dichtbij getuige van de band die zich wel - of niet - vormt tussen sollicitant en werkgever.

Het nieuwe programma De sollicitatie is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De sollicitatie vanaf woensdag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV