Nieuw programma Goed Voor Elkaar vanaf 3 maart te zien op RTL 4

Nieuw programma Goed Voor Elkaar vanaf 3 maart te zien op RTL 4
Meekijken in het leven van een held

Kijktip :

Frans Bauer ontmoet alledaagse helden in het nieuwe RTL-programma Goed Voor Elkaar. We kennen allemaal wel iemand die zich volledig inzet voor anderen en zichzelf op een tweede plek zet. In Goed Voor Elkaar ontmoet Frans Bauer zulke mensen, die iets goeds doen voor anderen en onze samenleving.

Betere samenleving
Frans loopt elke aflevering mee met helden om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. Daarnaast ontmoet hij de mensen die hen zo ontzettend dankbaar zijn en hoort hij hun verhaal. Samen met Frans zoeken ze deze onmisbare personen op om hen de waardering te geven waar ze zelf nooit om zouden vragen. In Goed Voor Elkaar gaat de zanger langs veertien mensen of instanties die zich inzetten voor anderen of de samenleving een stukje beter maken.

Meekijken met een held
Bauer gaat in zeven afleveringen langs bij o.a de verkeerspolitie, Vluchtelingenwerk, Stichting Ambulancewens en Cliniclowns. Veel beroepen in Nederland blijven vaak onderbelicht en daarvan ziet alleen een klein groepje mensen wat voor geweldige uitwerking ze kunnen hebben op iemand die ermee te maken heeft gehad: "Een dagje meekijken in het leven van een held, zo kan ik dit programma het beste omschrijven", aldus Frans Bauer.

Het nieuwe programma Goed Voor Elkaar is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed Voor Elkaar terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Goed Voor Elkaar vanaf 3 maart te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV